All Rights for the image reserved to John Hope photostream from flickr, if you keep them,please keep the credit.

“I admit I was very envious each year when colleagues werenamed to The Best Lawyers in Virginia. I am thrilled to now have this singular honor among the rest.”

wie

zijn

wij

Luxor

Is geboren op 9 februari 2013. Luxor is een reu en een ‘Harzer Fuchs’). Een herdershond dus.

Hij heeft een groot uithoudingsvermogen, moed, kracht en een hart van goud. Luxor is een hond die feilloos de emoties aanvoelt van de mensen tegenover hem en daarop reageert. Luxor is een stabiele hond, die veel heeft meegemaakt, dat heeft hem gevormd tot wie hij nu is.

Een temperamentvolle hond, die graag wil werken en kan helpen. Luxor is in april 2017 gecertificeerd en is hiermee erkend als psychosociale hulphond.

 

 

wil je  contact?

Nicole werkt in de omgeving van Zwolle

Stuur een mail:

 

 

 

 

Nicole

Startte haar leven met veel dieren (vooral honden) om zich heen, die vervolgens nooit meer zijn weg gegaan.

In 1999 behaalde ze haar HBO diploma (MWD-GGZ) in Zwolle en in 2006 haar diploma van de Voortgezette Opleiding (VO) MWD-GGZ te Nijmegen. In 2016 is zij met Luxor gestart met de opleiding TOPdog te Doetinchem bij Mens en Hond Consultancy, in februari 2017 heeft zij haar diploma gehaald.

Nicole is vanaf 1999 fulltime werkzaam binnen de jeugdbescherming te Zwolle. In haar werk laat zij zich altijd verwonderen en ontroeren en staat ze hierin met beide benen op de grond. Ze komt voor en achter de deur en hiermee dichtbij veel mensen in allerlei situaties. Nicole vindt het belangrijk de mens in zijn geheel te blijven zien. Hierbij zijn thema’s: vertrouwen, eigenheid, rechtvaardigheid, ontwikkeling en zuiverheid onmiskenbaar. Ze werkt al langere tijd met de hond samen en neemt hem mee, daar waar zij denkt dat hij de mensen kan helpen.